Login

Kold +Partners er med hele vejen, når jeres virksomhed skal bruge medarbejdere.

 

Vi leverer altid den bedste løsning for jeres virksomhed. Skal I fastansætte, bruge en midlertidig ressource eller ønsker I en komplet løsning på større opgaver, så hjælper vi med præcis det, I har brug for.

 

I får den rigtige medarbejder og løsning hver gang fra Kold +Partners.

jobs

Scroll down

Konsulenter & Vikarer

Brugen af konsulenter og vikarer er i rivende udvikling. En hastigt voksende andel af arbejdsstyrken er tilknyttet virksomhederne på denne måde. Vi tror på en fremtid, hvor virksomheder i høj grad vil købe de bedste specialister og viden til deres enkelte projekter som enkeltydelser fra en konsulent.

 

Kold +Partners erfaring med levering og håndtering af konsulenter og vikarer er stor. Det er vores fineste opgave at sikre, at både specialister, der arbejder som freelance konsulenter og medarbejdere, der foretrækker sikkerheden i at være ansat hos os, føler sig som en del af Kold +Partners, og ikke mindst som en del af jeres virksomhed.

 

Vi har årelang erfaring med at leverer specialiserede ressourcer, som vi finder der, hvor de bedste er – uanset geografi – og leverer der hvor I har brug for dem.

 

Vi kan levere udenlandske konsulenter og vikarer uden besvær for jer. På startdagen vil alt administration være på plads inkl. registrering med myndigheder, skat og bolig.

 

Vores langvarige samarbejde med Deloitte sikrer, at udenlandske konsulenters skatteforhold er 100% i orden. Til sikkerhed for jer, konsulenten og for os selv.

 

Vi arbejder inden for mange områder og er især stærke indenfor: