Login

Er din karriere på rette spor? Det rigtige job kan være lige rundt om hjørnet.

 

Skab din egen fremtid lige nu! – sammen med Kold +Partners. Vi vil være talent magnet, så vi kan tilbyde vores kunder de bedste talenter.

 

 

jobs

Scroll down

Kandidater

Særlige kompetencer er i høj kurs – Kold +Partners sikrer, at det rette job finder den rette medarbejder, til gavn for alle. Vi arbejder for at indfri dine krav og forventninger til udfordringer og din daglige trivsel.

 

Overvejer du nyt job eller en har du brug for en ny konsulentopgave, så sæt processen i gang her. Vi vil gerne lære dig at kende, så vi kan hjælpe dig til det bedste job. Kom et skridt nærmere ønskejobbet – registrer dig hos os her.

 

Vi vil kontakte dig telefonisk senest 14 dage efter du har registreret dig for en nærmere snak om dine ønsker. Du kan selvfølgelig også bare kontakte os her.

 

Vores kandidatmanifest:

 

  • Vi søger kun kandidater til konkrete jobs.
  • Du og alle andre kandidater kontaktes personligt, når du søger hos os.
  • Du bliver løbende opdateret på processen, så du aldrig er i tvivl om status.
  • Bliver du ikke ansat, tilbyder vi dig en samtale om dine ønsker til et nyt job, så vi bedst muligt kan hjælpe dig på vej.

 

Her kan du se de jobs vi søger kandidater til lige nu. Seneste jobs

 

Ser du ikke drømmejobbet her på listen, så registrer dig her for, at modtage besked om fremtidige jobs, der passer på din profil.

 

Hos os er du sikret en ordentlig og fortrolig behandling. Du er den vigtigste ressource i vores verden.

 

Kold +Partners rekrutterer og leverer konsulenter til mange forskellige virksomheder, jobtyper og brancher. Vi er især stærke på: