Login

Kold +Partners er med hele vejen, når jeres virksomhed skal bruge medarbejdere.

 

Vi leverer altid den bedste løsning for jeres virksomhed. Skal I fastansætte, bruge en midlertidig ressource eller ønsker I en komplet løsning på større opgaver, så hjælper vi med præcis det, I har brug for.

 

 

jobs

Scroll down

Intern Kommunikation

At se det hele lidt fra oven

 

Vi tror på, at fokus på intern medarbejderidentitet og kommunikation er altafgørende i virksomheden, og vi har, gennem årene, oparbejdet en solid viden om kommunikation og virkemidler. Kold +Partners giver værktøjerne til positiv medarbejderudvikling.

 

Intern kommunikation og videndeling er ofte en overset faktor. Vi er med til at forandre dette, så der skabes nye forretningsmuligheder og fælles mål.

 

Vi er med til at afdække, hvorfor ressourcerne ikke bliver udnyttet til fulde.

 

Vi udfordrer jer. Vi er den eksterne ressource, der øger dialogen medarbejderne imellem og mellem ledelse og medarbejdere.

 

Det kræver de rette værktøjer at skabe en fælles forståelse af tid og sted, så hele organisationen står på mål for de samme værdier, arbejder efter de samme procedurer og efter de samme mål.

 

Det er tidskrævende, når interne forhold fylder for meget og går ud over driften. Kold +Partners leverer professionel og kompetent rådgivning i forbindelse med interne forløb, ledelses- og medarbejderkommunikation.

 

Nøgleord: Nye medarbejdere. Eksisterende medarbejdere. Midlertidige medarbejdere. Ansvar. Proaktiv. Målsætninger. Frustrationer. Konflikter. Kommunikation. Videndeling. Udmatning. Opgaveløsning. Omstillingsparat. Målsætning. Forandring. Transformation. Samarbejde.

 


Kontakt Vibeke Schultz for mere information om Intern Kommunikation.

Mail: vibeke@koldpartners.com

Tlf.: +45 2890 1024